Jeanine Timmerman: ,,Toen ik begin vorig jaar deze leuke vacature zag was ik direct verkocht.''
Jeanine Timmerman: ,,Toen ik begin vorig jaar deze leuke vacature zag was ik direct verkocht.'' Pauw Media
Werken in de regio

Bij PCOGV kun je je ontwikkelen

10 februari 2021 om 16:43 Onderwijs

WOUDENBERG Kinderen zien ontwikkelen, daar kun jij als professional bij PCOGV een mooie bijdrage aan leveren. De Protestants Christelijke Organisatie voor Opvang en Onderwijs in de Gelderse Vallei is volop in beweging. Zoveel dat er op dit moment uiteenlopende vacatures openstaan. PCOGV biedt opvang en onderwijs aan vijftien kindcentra in de gemeenten Nijkerk, Barneveld en Woudenberg. Pedagogisch beleidsmedewerker en coach, Jeanine Timmerman, vertelt meer over haar werk bij PCOGV.

De PCOGV Kindcentra bestaan in grote lijnen uit vier onderdelen: kinderopvang, peuteropvang, basisonderwijs, buitenschoolse opvang. Meer dan 300 professionals werken samen om ruim 3000 kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen met als belangrijke rode draad: onderwijs en opvang vanuit een visie en op een locatie, waardoor de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

LEUKE VACATURE Jeanine: ,,Die visie van PCOGV ondersteun ik als Pedagogisch Beleidsmedewerker en Coach van harte. Toen ik begin vorig jaar deze leuke vacature zag was ik direct verkocht. Ik solliciteerde, werd aangenomen en sinds 1 april 2020 zet ik me in voor de stichting. Een leuke afwisselende baan waarin ik de kans krijg collega’s te coachen en mijzelf verder te ontwikkelen.”

AFWISSELEND Jeanine: ,,Mijn baan bestaat eigenlijk uit twee delen. Als beleidsmedewerker hou ik bezig met de verdere doorontwikkeling en verbetering van de visie. Ik schrijf daarvoor beleidsstukken en passende adviezen. Het andere deel bestaat uit de coaching en begeleiding van pedagogisch medewerkers. Ook hier komt ons motto ‘samen stappen verder’ weer in terug. Wat heb jij nodig om je als pedagogisch medewerker op de babygroep of kindergroep verder te ontwikkelen? Hoe passen we nieuwe richtlijnen het beste toe? Hiervoor verzorg ik onder andere specifiek gerichte trainingen. Een gaaf onderdeel van mijn job. Een goede samenwerking met ouders vind ik erg belangrijk, hier ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in tijdens de pedagogisch coaching van bijvoorbeeld oudergesprekken.”

INFORMEEL Jeanine: ,,PCOGV is een groeiende organisatie. Dat zie je overal in terug. Aan de ene kant is de sfeer bij de verschillende locaties informeel en laagdrempelig, aan de andere kant werken we ook met vaste protocollen en behouden we de focus op de leerlijnen. Dat zorgt voor duidelijkheid en rust. En dat komt het plezier in het werken bij PCOGV ten goede. Tegelijkertijd is er ook veel ruimte voor medewerkers om zich te ontwikkelen. Daar draag ik graag een steentje aan bij. En als je dan de lach en de verwondering van de kinderen ziet, ben ik helemaal gelukkig.”

Wil jij ook graag werken voor PCOGV? Ga snel naar onze vacature website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie