Aankondiging bijeenkomst
Aankondiging bijeenkomst Rob Krober

Alles over warmtecamerabeelden en wat u daarmee kunt doen

3 februari 2021 om 12:41 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Het maandelijkse digitale energiecafé op vrijdag 19 februari a.s. van 14:00-15:00 staat volledig in het teken van een huisscan met een warmtebeeldcamera. Een getraind oog kan op zo’n warmtefoto zien waar warmte weg lekt en wat er gedaan kan worden om dit te voorkomen. Een aanrader voor inwoners die overwegen met isolerende maatregelen aan de slag te gaan.

Van foto naar maatregelen. Gastspreker Jan Tessel, die veel ervaring heeft opgedaan met het maken van warmtebeelden en er zelfs een boekje over schreef met de titel “De start van de Energietransitie in uw eigen woning”, maakt de vertaalslag van warmtefoto naar maatregelen die u kunt treffen. Erik Valster, financieel adviseur bij Rabobank Gelderse Vallei neemt ook deel aan het energiecafé en geeft uitleg over de financiële aspecten van verduurzamen. Denk daarbij aan diverse subsidieregelingen en financieringsconstructies. Afsluitend is er ruimte voor vragen.

U kunt zich voor het energiecafé van 19 februari opgeven via: info@energie-in-woudenberg.nl of even bellen met (06) 43 10 91 82. De eerste veertig deelnemers van het online energiecafé krijgen het boekje van Jan Tessel cadeau. Het energiecafé wordt georganiseerd door de energiecoaches van Stichting Duurzaam Woudenberg i.s.m. de Rabobank Gelderse Vallei en de Natuur en Milieufederatie Utrecht. Meer informatie vindt u op energie-in-woudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie