Afbeelding
Bespaar honderden euro's op energie.

Gemeente Woudenberg: Vraag energiebesparingscadeau aan

21 december 2020 om 11:58 Natuur en milieu

WOUDENBERG Woningeigenaren in de gemeente Woudenberg kunnen tot 31 maart 2021 nog 65 euro subsidie aanvragen voor kleine en grote energiebesparende maatregelen. Inwoners kunnen op twee manieren de subsidie van 65 euro inzetten. In allebei de gevallen gaat dit via het energieloket van de gemeente Woudenberg. Dat is het vetrekpunt.

,,Heeft u na 1 januari 2020 een energiebesparende maatregel genomen? En heeft u daarvan nog het bonnetje? Vraag dan de energievouchersubsidie aan. U kunt op het energieloket uw bonnetje uploaden en de 65 euro terugvragen’’, aldus de gemeente.

,,Bent u van plan om een kleine energiebesparende maatregel te treffen? Dan kunt u er vanaf nu ook voor kiezen om via Energie in Woudenberg op bezoek te gaan bij de webshop voor de energiebesparende materialen die u zoekt. U ontvangt een unieke code waarmee u de 65 euro direct kunt verzilveren’’, sluiten zij af.

Meer weten over dit energiebesparingscadeau? Kijk op het energieloket van de gemeente Woudenberg: www.energie-in-woudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie