Volkskerstzang Woudenberg

20 december 2020 om 20:56 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

De traditionele Volkskerstzang in de Camp kan vanwege corona dit jaar niet plaatsvinden zoals we dat al jarenlang gewend zijn. In plaats van de sfeervolle bijeenkomst in de Camp is er nu op 24 december om 20.00 uur een livestream te volgen via de website van de Hervormde Gemeente Woudenberg. Een voordeel van de livestream is dat zo nog meer mensen de Volkskerstzang kunnen meebeleven dan er in de Camp plaats kunnen nemen.

Iedereen is welkom! Medewerkenden verzorgen het programma geheel volgens de coronamaatregelen.

Marius Jan Breugem opent de avond. Harmoniegezelschap Fidelio verleent net als elk jaar haar medewerking. De lezing van het kerstevangelie uit Lukas 1 en 2 wordt traditiegetrouw verzorgd door burgemeester Cnossen en afgewisseld met coupletten van het lied 'Stille Nacht, Heilige Nacht'. Een muziekgroep treedt enkele malen op en begeleidt ook de samenzang van bekende liederen als 'Midden in de winternacht', 'Daar is uit 's werelds duist're wolken', 'God rest you merry gentleman', 'In de stad van koning David','Go tell it on the mountain', 'Hoe zal ik U ontvangen', 'Komt allen tezamen', 'Hoor de eng'len zingen d'eer', 'Joy to the world the Lord is come', 'The first Noël', 'Nu daagt het in het oosten' en tot slot 'Ere zij God'.

De te zingen liederen worden afgewisseld met kerstwensen van mensen die kerkelijk en sociaal actief zijn in Woudenberg zoals ds. Wessels, ds. Lubbers, dokter Jaco Lekkerkerkerk, Ody Honders, Erwin Geijtenbeek, Rijk Beumer, burgemeester Cnossen, Jolanda van Baaren, Dick Veldhuizen, Joanne Verbeek, Irma Obdeijn, Patrick Kolfschoten, Anja van Altena en nog andere Woudenbergers. Met hun wensen laten zij iets zien van zorg voor elkaar nu velen zorg en aandacht nodig hebben. Hopelijk wordt ook deze bijzondere Volkskerstzang een mooie avond! Meer info: j.p.m.breugem@hervormdwoudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie