Martine (Silvana) du Floo zoekt partners voor Move2gather/Farmcare projecten

17 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Een maatschappelijk verantwoord project, waarin samenwerking van mens, dier en natuur de kernwaarden zijn. Leegstaande of gedeeltelijk leegstaande agrarische objecten zijn uitermate geschikt om dit plan te exploiteren. Ook argrariërs die hun bedrijf een andere bestemming willen geven, maar er wel willen blijven wonen kunnen hun locatie een uitstraling geven van een Move2gather/farmcare plan.

Introductie

Het concept van een Move2gather/Farmcare plan is een combinatie van natuur, mens en dier, gericht op onderlinge samenwerking, respect, onderwijs, activiteiten voor de jeugd en ondersteuning met een landelijke uitstraling.

Het thema "Samen leven, samen bewegen, samen leren" vat de verschillende componenten van dit plan goed samen.

Het plan zal ruimte bieden aan activiteiten voor jeugd tussen 4 t/m 12 jaar.

Jeugd in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar met een probleem op het gebied van pesten, diagnose ADHD of problematiek in het Autismespectrum kunnen hier tools krijgen om hun schooltijd beter te kunnen doorlopen door middel van "ervaringsleren".

Er wordt gekeken naar talenten van kinderen in plaats van hun tekortkomingen. Doelstelling is kinderen op een creatieve manier binnen duidelijke kaders kennis te laten maken met de mogelijkheden van hun lichaam en het daardoor het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen.

Het plan zal ruimte bieden aan activiteiten uitgevoerd door kleine ondernemers.

Wie ben ik

Ik ben Martine Silvana du Floo, initiatiefneemster van dit concept. Ik heb mijn sporen verdiend in de wereld van sport, dans en beweging, in Nederland en België en ben volledig gekwalificeerd voor het geven van vele uiteenlopende bewegingslessen, personal training en dans. In Leusden heb ik 18 jaar een health/dance center geleid, waarin ik activiteiten organiseerde voor docent en consument.

Tevens begeleid ik momenteel Move2gather projecten op basisscholen, waarbij via gesprekken en beweging aandacht wordt gegeven aan maatschappelijke problemen onder de jeugd, zoals pesten en overgewicht.

Ik heb een HBO opleiding afgerond als klassiek homeopaat voor mens en dier en een erkende Medische Basisopleiding gevolgd. I

Paddock Paradise

In het plan zal een "Paddock Paradise" track worden aangelegd, waarin paarden in vrijheid in een kudde leven(wellicht ook oud-manege paarden).

Ik ben ervan overtuigd dat de synergie in het plan zorgt voor kwaliteit en continuïteit van de activiteiten.

Informatie

W www.infopegasus.eu;

M 06-50523566

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie