Recordopbrengst Grote Club Actie voor Longa

27 januari 2018 om 00:00 Sport

Nog nooit hebben de lotenverkopers zoveel loten van de Grote Club Actie verkocht en dus zo'n hoog bedrag bij elkaar gebracht als dit jaar. Op de cheque die LONGA deze week ontvingen staat het geweldige bedrag van € 2.050,60!

Natuurlijk was er voor de beste lotenverkopers weer een mooie prijs. Ook meester Rien werd in het zonnetje gezet: zoals elk jaar heeft hij ook dit jaar weer enorm zijn best gedaan om loten te verkopen aan de dames- en herengroepen.

Madelon van der Heijden had de meeste loten verkocht, gevolgd door Annely van Kolfschoten en Daisy van der Steeg. De nummers 4 (Danielle Blaauw en Ymke Keij) zaten daar weer zo dicht achter, dat we ook voor hen een aardigheidje hadden gekocht.

Iedereen die 5 loten of meer heeft verkocht krijgt tijdens de training nog een leuke attentie: een dikke duim met LED-lampje voor aan de fietssleutel. En voor iedereen die meer dan 20 loten heeft verkocht, heeft de Grote Club Actie nog een voucher gestuurd voor een leuk dagje uit.

De opbrengst is bedoeld voor een feest voor alle jeugdleden. LONGA bedankt iedereen die zijn best heeft gedaan om loten te verkopen. Hopelijk boeken we volgend jaar weer zo'n fantastisch resultaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie