Open repetitieavond Grootkoor Jubilate Deo

24 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Chr, Gemengde Zangvereniging Jubilate Deo uit Woudenberg bestaat uit twee koren: Het Grootkoor (18-65 jr) en het Seniorenkoor (65+). Wekelijks wordt er door het Grootkoor gerepeteerd op maandagavond en door het Seniorenkoor op woensdagavond. Beide koren houden hun repetitieavonden in gebouw Eben Haëzer (Schoutstraat 8/a) in Woudenberg.

Altijd al willen ontdekken of het zingen in een koor iets voor je is?? Kom gezellig een avondje met ons meedoen. Grootkoor Jubilate Deo houdt hiervoor een speciale open repetitieavond op maandag 29 januari a.s. Het Grootkoor is een gemengd koor op niveau dat een repertoire van christelijk koormuziek beheerst in de meest uiteenlopende stijlen. Ook vinden we het een uitdaging om bekende klassieke koorwerken in te studeren en uit te voeren. Onder leiding van onze enthousiaste dirigent Marco den Toom repeteren wij elke maandagavond van 19:45-21:45 uur in gebouw Eben Haëzer (Schoutstraat 8/a) Woudenberg.

Zangers en zangeressen van 65 jaar en ouder zijn van harte welkom om eens een woensdagavond van 19:00 tot 19:30 uur mee te doen met het Seniorenkoor Jubilate Deo o.l.v. Roelof van Middendorp.

Meer informatie over beide koren: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie