Doe Mee(r) Met Je Tablet krijgt in januari bij de SWO Woudenberg een vervolg

27 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Doe Mee(r) Met Je Tablet krijgt in januari bij de SWO Woudenberg een vervolg.

Senioren leren daar onder begeleiding hun tablet optimaal gebruiken. De 21e editie begint vanaf 17 januari 2017 op dinsdag- en vrijdagmiddag. Zes weken lang geven vrijwilligers iedere week twee uur begeleiding. Daarbij komen de basisonderdelen aan de orde zoals zoeken op internet en versturen en ontvangen van email. Maar er is nog veel meer. Op verzoek komen de mogelijkheden van betalen via internet of het indienen van een doktersdeclaratie bij de verzekering daarbij aan de orde.

Deelnemers kunnen ook vooraf advies krijgen bij de aanschaf en ondersteuning bij het instellen van de tablet thuis. Tot een jaar na de start is in het SWO Internetcafe Woudenberg, tevens leercentrum van Seniorweb, wekelijks op dinsdagmiddag ondersteuning te krijgen. Dit alles tegen vergoeding van € 35. Meer dan 260 senioren uit Woudenberg en omgeving namen eerder deel.

Lijkt het een uitdaging met een tablet op internet aan de slag te gaan of kent u iemand in uw omgeving die daaraan graag zou willen meedoen, aanmelden kan door het sturen van contactgegevens naar swow.internetcafe@gmail.com. Voor meer informatie per telefoon, neem contact op met Cor Nagtegaal, 033 -286 3592 of 06 - 2474 4321.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie