Vallei Wonen bedankt vrijwilligers met gezellige high tea

26 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Vrijwilligers zijn uniek, onmisbaar en onbetaalbaar. Dat geldt ook voor de vrijwilligers die zich inzetten voor de huurders en de leefbaarheid in en om de woongebouwen van woningcorporatie Vallei Wonen in Woudenberg. Reden dus om deze mensen te bedanken met een heerlijke High Tea bij theehuis Eldorado.

Kerstsfeer

Op vrijdag 23 december, zo tegen half drie 's middags, stroomde het theehuis vol met vrijwilligers. Eldorado was in een gezellige kerstsfeer gehuld. Iedereen liet zich de hartige en zoete hapjes goed smaken.

Kees van Kampen, directeur-bestuurder van Vallei Wonen, bedankte de aanwezigen voor hun inzet: 'We zijn bijzonder trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor de woongebouwen, omgeving en huurders inzetten. Denk aan de bewonersplatforms, leefbaarheidscommissie, het bestuur van de huurdersbelangenvereniging, huurders die zich inzetten voor de leefomgeving, complexen helpen schoonhouden, containers buiten zetten en voor de verlichting zorgen. Maar ook mensen die weten hoe de AED werkt en die je mag benaderen als de AED nodig is. Graag bedanken wij op deze wijze al die mensen die zich inzetten. We wensen natuurlijk dat zij het nog vele jaren met plezier blijven doen'.

Even voorstellen

Ook de nieuwe wijkbeheerder/huismeester Antonella van Valkenburg was aanwezig. Zo kon zij zich gelijk voorstellen en kennismaken. Antonella is vanaf half december in dienst bij Vallei Wonen en heeft kort vertelt over haar dagelijkse werkzaamheden.

Rond half vijf, na veel handen schudden en bedankjes over en weer, vertrok iedereen huiswaarts.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie