't Scherm druk aan het oefenen met "Tussen kunst en kak"

21 december 2016 om 00:00 Nieuws

Toneelvereniging 't Scherm is weer druk bezig met een nieuw toneelstuk van regisseur Jan Duijnhoven. "Tussen kunst en kak". Zijn 17e stuk al weer. Het regisseren draagt hij over aan een nieuwe generatie: dit keer heeft Josien ter Maten de leiding.

Een korte inhoudsopgave van het stuk:

Oda van Woudenstein woont na het overlijden van haar man stilletjes in de familievilla, samen met haar trouwe hulp Sien.

Ze heeft drie kinderen, die ze niet veel ziet: Karel, Diana en Josefien. Het is een echte "kak"-familie, die Van Woudensteins!

Heel anders is de "Kunst-soos": dat is een artistieke "commune", onder leiding van Willem Maas. Zijn oudste zoon Raoul geeft schilderlessen en zijn jongste zoon Flip schildert ook.

Twee zó verschillende milieus, u begrijpt, dat geeft rumoer! En zeker als er in het "kak"-milieu sprake lijkt te zijn van financiële onrust èn criminaliteit.

Kaartverkoop in de voorverkoop bij Van Lunteren Boek & Buro in Woudenberg en aan de zaal. Kosten 7,00euro en 6,00euro 12-&65+. De zaal gaat om 19.30uur open en de voorstelling begint om 20.00uur.

Komt dat zien in de Camp, op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie