Twee kavels bij Zeist beschikbaar voor pacht

7 maart 2016 om 00:00 Ondernemend

Utrechts Landschap stelt twee kavels voor pacht beschikbaar. Het gaat om een akker en grasland (in totaal 20,5 hectare) aan de Kouwenhovenselaan te Zeist.

Op woensdag 16 en donderdag 17 maart overdag is de mogelijkheid de kavels te bekijken. Inschrijvingen dienen uiterlijk maandag 21 maart bij Utrechts Landschap binnen te zijn. Kijk voor meer informatie op www.utrechtslandschap.nl.

Aanbod: een tweetal kavels met totale grootte van ca. 20 hectare te Zeist.

1 Grasland 9.2 ha

2 Grasland en akker 11.3 ha (ca 2 ha akker)

Over Utrechts Landschap

Utrechts Landschap is dé beschermer van natuur en cultuur in provincie Utrecht. Onze natuur en cultuur is letterlijk dicht bij Utrechters. We zijn in 1927 opgericht en vieren in 2017 ons negentigjarig bestaan. We kopen natuurgebieden aan, ontwikkelen ze als het nodig is, maar vooral: we beheren natuur voor de eeuwigheid. Die prachtige natuurgebieden zijn stuk voor stuk vrij toegankelijk voor alle inwoners van onze provincie. Daarnaast hebben we belangrijk monumentaal erfgoed onder onze hoede. Meerdere landgoederen met opstallen, 23 werkende molens en natuurlijk Kasteel Loenersloot.

Utrechts Landschap heeft momenteel 22.000 Beschermers. De overheid legt in toenemende mate de financiële verantwoordelijkheid voor natuur, landschap en erfgoed bij organisaties als de onze. Om ons werk voor al het moois in onze provincie te kunnen voortzetten, is het daarom essentieel om meer Beschermers te werven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie