Bekroning Slagerij Kuypers

28 januari 2016 om 00:00 Ondernemend

WOUDENBERG Alle slagerijen die toegelaten zijn tot het Worstmakersgilde. onderscheiden zich door het leveren van een uitstekende kwaliteit vlees, worst, vleeswaren, traiteurproducten en andere delicatessen. Vele soorten vleeswaren, worst en traiteurproducten worden op ambachtelijke wijze in eigen bedrijf gemaakt.

Zij ontvangen hiervoor de proclamatie van stichting het Worstmakersgilde.

Het Worstmakersgilde is een club van volambachtelijke slagers, die juist het vervaardigen van topproducten hoog in het vaandel heeft staan. Zij verstaan hun vak als geen ander. Als vakbroeders onder elkaar kijken zij dan ook heel kritisch naar elkaars producten.

De slagers van het Worstmakersgilde, laten hun producten ook regelmatig beoordelen door een vakjury. Op wisselende en onverwachte tijdstippen worden bij de deelnemers producten opgehaald. De producten worden door onafhankelijke keurmeesters heel nauwkeurig geproefd en zorgvuldig bekeken. Ze worden als het ware binnenste buiten gekeerd. Na de keuring wordt er door de jury een beoordelingsrapport opgesteld.

De producten van Slagerij Kuypers zijn met goud bekroond en ontvangt hiervoor een 'Worstbeeld ' voor de waardering van zijn 'gouden' producten!

Worstmakersgildeslager Kuypers is eigenlijk gewoon 'een lekker eten en genieten winkel'!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie