Oliebollenactie voor familie Den Os

30 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

WOUDENBERG Elk jaar houdt de thuisfrontcommissie van de familie Den Os in Suriname een oliebollen- en saladeactie om inkomen voor hen bij elkaar te krijgen. Martijn werkt als piloot en vlieginstructeur, doet pastoraal werk en evangelieverkondiging en opbouwwerk onder de indianen in het binnenland van Suriname.

De oliebollen, appelbeignets en salades konden van te voren besteld worden en afgehaald worden in Eben Haëzer (of op verzoek thuisbezorgd) en op 30 en 31 december aan de kramen bij het Cultuurhuis en op het Poortplein gekocht worden. Dit jaar waren er meer bestellingen maar ook de losse verkoop, vooral van appelbeignets, liep woensdag al goed.

Elke twee uur wisselden de kraamverkopers elkaar af. Andere jaren werden de oliebollen per honderd stuks bijgehaald bij bakkerij Bos uit Maarsbergen maar de ervaring leerde dat vijfhonderd stuks handiger is. En zelfs nu moest er voortdurend nieuwe voorraad gehaald worden. Meer info bij de thuisfrontcommissie: pietgoudriaan@hetnet.nl of tel. 033-2863305.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie