Rectificatie: Toneelspelen bij 't Scherm!

28 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Rectificatie: Toneelspelen bij 't Scherm!

Tot onze spijt hebben wij in het vorige artikel van dinsdag 22 december de verkeerde datum gemeld. Dit moet niet woensdag 6 januari zijn, maar donderdag 7 januari. Bij deze het juiste artikel.

Eind oktober had toneelvereniging 't Scherm twee vrolijke voorstellingen in De Camp in Woudenberg, met het stuk "Een Móórd-weekend" van Jan Duijnhoven. Daarna gingen de decors en de kostuums de kast in, want 't Scherm ging op cursus!

In de afgelopen jaren hebben we twee voorstellingen per jaar gespeeld en dat is een hele kluif: Je hebt het vorige stuk nog niet afgerond of de boekjes met het volgende stuk komen al weer op tafel. Tijd om eens goed te evalueren en te leren van je spel ervaringen is er nauwelijks.

Dus hebben we nu een pauze, waarin we dat wel doen. Terugkijken en kijken hoe het nog beter kan. Maar ook nieuwe dingen leren en werken aan je spelniveau. Elke donderdagavond is onze vaste repetitie-avond.

Tijdens de Kerstperiode nemen we een paar weken vakantie en op 7 januari 2016 gaan we weer van start. Tot half februari gaan we nog door met deze cursus en dan beginnen de voorbereidingen voor het volgende stuk.

Wie ook wel eens wil meemaken hoe het is om "op de planken" te staan, moet eens komen kijken in januari. Als je eerst de sfeer wilt komen proeven kan dat, maar mee doen met onze improvisatie cursus is natuurlijk het aller leukste.

En als je vroeger al eens toneel hebt gespeeld, dan kun je je oude hobby bij ons weer oppakken.

Tot ziens op donderdag 7 januari, om 20:00uur in De Camp!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie