26 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Een nieuwjaarsfeest van NIX in Barneveld

DJ's Randell en Franky B treden op in Veluwehal

RENSWOUDE/SCHERPENZEEL- Partycentrum 'De Veluwehal' organiseert opnieuw een alcoholvrij nieuwjaarsfeest voor jongeren van 15-17 jaar die vanwege de alcoholregels in andere horecagelegenheden worden geweerd. Tijdens het nieuwjaarsfeest op 1 januari 2016 treden onder anderen DJ Franky B en Randell op.

Het alcoholvrije nieuwjaarsfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Barneveld en het regionale alcoholmatigingsproject FrisValley.

De gemeenten Wageningen, Renswoude en Scherpenzeel hebben aangegeven graag te willen participeren. Voor jongeren uit deze gemeenten wordt gratis busvervoer aangeboden.

Programma

Het nieuwjaarsfeest in de Veluwehal in Barneveld vindt plaats op 1 januari 2016 van 01.00 tot 05.00 uur. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar bij De Veluwehal en kosten € 10,- (incl. twee consumpties). Aan de deur kosten de tickets € 15,-.

Tijdens het nieuwjaarsfeest zijn er optredens van Randell en Franky B:

- Randell - die in het dagelijks leven luistert naar de naam Sebatiaan Flohr - is een lokale dj die al jaren op feesten en partijen draait. Hij past zijn stijl aan het publiek aan en geldt als een van de meets gelouterde DJ's van Barneveld.

- DJ Franky B is bekend van het Cooldown cafe in Amsterdam als dj, maar sinds enkele jaren is hij vooral een van de gezichten van de groep 'Cooldown'. Afgelopen jaren is Frank veel te zien geweest in het land, waar hij naast het vele draaien optrad met zijn eigen groep die hits heeft gehad met Hey Baby ..uh ..ah.., Met z'n allen, Chihuahua, "The lion sleeps tonight" (samen met Gerard Joling) en Winterwonderland!

Opstapplaatsen

Jongeren uit Wageningen, Renswoude en Scherpenzeel kunnen gebruik maken van gratis busvervoer naar Barneveld: Vertrek uit Renswoude om 00.30 uur vanaf de parkeerplaats van De Hokhorst. Vertrek uit Scherpenzeel om 00.40 uur vanaf Kulturhus De Breehoek.

Retour naar Wageningen, Renswoude en Scherpenzeel om 05.00 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie