Nieuw online verhalenplatform SAGAAM zoekt úw verhaal!

21 december 2015 om 00:00 Lezersnieuws

Op 7 december jl. is het nieuwe online verhalenplatform SAGAAM gelanceerd.

Dé plek waar iedereen bijzondere herinneringen en gebeurtenissen uit zijn of haar leven kan delen met anderen! Op www.sagaam.com kunt u gratis en eenvoudig uw eigen verhaal schrijven. Wat is úw verhaal? Schrijf het op SAGAAM! Door het bundelen van al deze verhalen ontstaat er een groot collectief geheugen waarmee een schat aan informatie voor onze kinderen en kleinkinderen bewaard blijft!

De kracht van SAGAAM zit ook in de achterliggende techniek waardoor het op termijn mogelijk is verhalen aan mensen én mensen aan mensen te koppelen. Op basis van de verhalen en de profielen van de schrijvers en lezers, kunt u als u dat wilt in contact komen met tijdgenoten van vroeger, verhalen in de familie delen of gewoon lekker verhalen van anderen lezen.  

Bouwt u mee aan het collectieve geheugen van Nederland? Schrijf uw verhaal of meld u aan als vrijwilliger!

Onze ambassadeurs Adriaan van Dis en Nelleke Noordervliet ondersteunen SAGAAM van harte. Nelleke zei in een onlangs afgenomen interview:

"…Want als je zelf op een bepaalde leeftijd komt, wil je ineens wél weten hoe het toen was. En hoe jouw leven zich verhoudt tot de levens van de mensen die jou voorgingen. En soms ben je dan te laat. Dit platform wordt een plek waar al die verhalen worden verteld en bewaard, en waar je je eigen ervaringen gespiegeld kunt zien in de verhalen van anderen. En je kunt door die verhalen ook nog eens met elkaar in contact komen. Met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie