VAN DER VALK HOTEL LEUSDEN-AMERSFOORT OPNIEUW MET GOUDEN LABEL VAN GREEN KEY BELOOND

17 november 2015 om 00:00 Ondernemend

Op 2 november 2015 heeft Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort opnieuw het hoogst haalbare label van het Green Key keurmerk behaald. Hiermee bevestigt het hotel dat ze Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt (MVO). MVO is een actueel onderwerp waar het hotel zich al meerdere jaren voor inzet.

Ronald Reichert, General Manager Van der Valk hotel Leusden-Amersfoort: "Wij zijn ontzettend trots op de gouden certificering. Hiermee willen we aangeven dat wij het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan duurzaam ondernemen. In het hele beleid van ons hotel neemt dit een belangrijke plaats in. De energiebesparende maatregelen, gebruik van duurzame materialen en producten en de interesse in de maatschappelijke omgeving worden door onze gasten zeer op prijs gesteld. Voor vele bedrijven is certificering met de Golden key inmiddels een vereiste voordat gasten onder gebracht worden in een hotel"

In en buiten Europa hebben steeds meer bedrijven een Green Key label, dit is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke ondernemen in de toerisme- en recreatiebranche en vergader- en congresbranche. Bij bedrijven met een Green Key label wordt bewust omgegaan met de natuur en het milieu in en rondom het bedrijf, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de kwaliteit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie