2 november 2015 om 00:00 Ondernemend

Brouwer Woudenberg zorgt voor méér sfeer in huis. Al 15 jaar!

WOUDENBERG - Brouwer Woudenberg bestaat deze herfst 15 jaar. Dit jubileum viert het bedrijf met acties en aanbiedingen die tot en met 30 november lopen. De specialist in vloer-, wand- en raambekleding opende in 2000 haar deuren in de Dorpsstraat en is sindsdien uitgegroeid tot één van de mooiste showrooms in de regio.

Wie de winkel van Benno en Rianne Brouwer binnenstapt, ziet een zeer ruime collectie laminaat, tapijt, pvc-vloeren, gordijnen, vitrages, jaloezieën, wandbekleding en accessoires. Daarnaast is er een groot assortiment binnen- en buitenzonwering. "En we hebben een beddenafdeling met een slaapstudio waar men rustig kan proef liggen en matrassen proberen", vertelt Benno Brouwer. Overigens heeft het bedrijf ook een projectafdeling die grote gebouwen voorziet van vloerbekleding en zonwering.

Het jubileum wordt gevierd met zes aanbiedingen. Bij PVC-vloeren is het egaliseren gratis en bij tapijt krijgt de koper gratis kwalitatief hoogwaardig ondertapijt. Op zip-screens en rolluiken zit 20% jubileumkorting en bij de overtreksets is de tweede set voor de halve prijs. Wie zin heeft om nieuwe gordijnen of vitrages te kiezen, kan ook maar beter voor 30 november bestellen. Op vouwgordijnen uit eigen atelier geeft Brouwer nu 20% korting, bij gordijnen en inbetweens krijgt men 50% korting op het tweede stel.

Stijladvies winnen

Wie bij Brouwer een nieuwe interieurstyling kiest, mag rekenen op een professioneel en creatief advies. "Veel van onze klanten stappen de winkel binnen met een vaag idee van wat ze willen. Onze kracht is om precies de juiste stalen en stoffen bij elkaar te leggen die een mooi geheel vormen", zegt Rianne Brouwer. "Er is zoveel mogelijk in kleuren en stijlen, dat juist onze adviesfunctie erg gewaardeerd wordt'. Overigens is er tijdens de jubileumperiode ook een interieur thuisadvies ter waarde van 500 euro te winnen. Daarvoor hangt in de etalage een wedstrijdschilderij. Wie er een foto van maakt en deze deelt op Facebook, maakt kans op de prijs.

Vloer zonder gedoe

Een duidelijke trend van de afgelopen jaren is het ontzorgen van klanten. Veel consumenten zien op tegen het gedoe dat een nieuwe vloer met zich meebrengt. "Daarom hebben we een aantal jaren geleden ons 4-Stappen Plan ontwikkeld", aldus Benno Brouwer. "Dit plan omvat het verplaatsen van de meubels en het verwijderen van de bestaande vloer. Daarna leggen we de nieuwe vloer­bekleding, om vervolgens alles weer netjes op z'n plek terug te zetten". Het maakt niet uit of de vloer met tapijt, pvc-houtstroken of met bijvoorbeeld laminaat bekleed wordt, Brouwer zorgt voor een nieuwe vloer zonder gesjouw.

Maatschappelijk betrokken

Brouwer Woudenberg is vanaf haar oprichting een bedrijf dat sterk bij de Woudenbergse samenleving is betrokken. Bij heel wat clubs en verenigingen is men sponsor. Zo kunnen vrijwel alle sportverenigingen jaarlijks op een stukje support leveren. Bij de jubileumbijeenkomst die onlangs is gehouden gaf wethouder Pieter de Kruif het bedrijf daar een pluim voor. "Bedrijven zoals Brouwer doen meer dan ondernemen en bouwen actief mee aan de Woudenbergse samenleving. Ook daarom feliciteer ik ze van harte met dit jubileum", aldus de wethouder.

Wooncheque van 1000 euro te winnen

Om het 15-jarig jubileum te vieren, heeft Brouwer ook een Jubileum Winactie. Iedereen die voor 30 november vloer- of raambekleding bestelt, maakt kans op de hoofdprijs: een Brouwer Wooncheque van 1000 euro! Er zijn ook Wooncheques van 500 en 250 euro te winnen. De actie werkt eenvoudig. Wie bestelt, ontvangt een Winkaartje die men voorzien van naam en adres in de wedstrijdbus op de balie kan deponeren. Op vrijdag 4 december trekt Brouwer de winnaar en wordt de naam gepubliceerd op www.brouwerwoudenberg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie