10 jaar Tony's Chocolonely

1 november 2015 om 00:00 Ondernemend

Bij de Wereldwinkel Woudenberg - Maarn aan de dorpsstraat 5 in Woudenberg zijn de limited editions 2015 van Tony's Chocolonely verkrijgbaar. Vanwege het 10 jarig bestaan van dit chocolademerk in november van dit jaar, zijn drie feestelijke nieuwe repen uitgebracht. Het betreft de smaken 'melk popcorn disodip' , 'puur amandel zeezout' en 'melkchocolade lemon cheesecake' .

Omdat Tony's Chocolonely streeft naar slaafvrije chocolade door de cacaoboeren te ondersteunen, is er voor hen ook een cadeau: Voor elke twee repen van de limited editions die door de Wereldwinkel worden verkocht, schenkt Tony's Chocolonely een cacaoboom aan de cacaoboeren van de coöperaties Kapachiva in Ivoorkust en Aboefa in Ghana. Deze extra bomen betekenen voor de boeren extra inkomsten, waardoor ze hun kinderen naar school kunnen laten gaan.

Wereldwinkel Woudenberg - Maarn heeft deze limited editions nu ongeveer een maand in de verkoop en het resultaat is al 43 bomen! Maar dat moeten en kunnen er natuurlijk veel meer worden. Meer weten over deze chocola: www.tonyschocolonely.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie