Technica vernieuwt halve wagenpark

26 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

Auto Versteeg Buurman levert 19 Peugeots

SCHERPENZEEL Een bijzondere samenwerking tussen Auto Versteeg Buurman uit Woudenberg, Strix Lease Service en het Scherpenzeelse bedrijf Technica. Afgelopen zaterdag werd op feestelijke wijze het wagenpark - bestaande uit 26 gloednieuwe auto's - gepresenteerd waarmee het (technische) personeel van Technica de komende jaren de weg op zal gaan.

,,Ik ben erg trots op deze unieke samenwerking", vertelt Arne Buurman van Auto Versteeg Buurman. De Woudenbergse Peugeotdealer heeft 19 van de 26 auto's mogen uitleveren. ,,Binnen ons bedrijf proberen wij altijd te werken met een kleinschalige, klantgerichte aanpak. Ook de werknemers van Technica mogen altijd langsrijden voor een vraag. In iedere showroom hebben wij een aanspreekpunt", Aldus Buurman, die met het bedrijf ook vertegenwoordigd is in Barneveld, Ermelo, Voorthuizen en Wageningen.

Volgens Erik van Manen van Technica is het nieuwe wagenpark het begin van een nieuwe huisstijl. ,,Deze zal vanaf volgend jaar worden ingevoerd. Dit is pas het begin!", aldus van Manen in zijn toespraak na de overhandiging van de auto's. ,,We rijden nu niet meer in simpele monteusauto's, maar in luxe wagens", vult hij aan, waarmee hij wil uitstralen dat Technica niet zomaar een simpel bedrijf is waar wat auto's voor de deur staan. Ruim anderhalf jaar geleden kwam het bedrijf op het idee om het wagenpark te veranderen. ,,We hebben het bewust zo uitgekiend dat alles op hetzelfde moment vervangen kon worden. Hier zijn we 1,5 jaar geleden mee begonnen en hebben we rond oktober vorig jaar een Tender uitgeschreven", vult van Manen aan in zijn toespraak.

De auto's worden via het bedrijf Strix geleased, een leasebedrijf dat landelijk opereert. ,,Ik ben erg blij met een klant als Technica. De samenwerking is op een positieve en persoonlijke wijze tot stand gekomen, wat resulteert in een langdurige relatie en een mooi wagenpark", aldus Max Kortekaas van Strix Lease Service. Naast de 19 Peugeots heeft Strix Lease Service ook Toyota's, Volkswagens, Opels en Skoda's geleverd aan Technica, die allemaal voorzien zijn van een strak glanzende, zwarte kleur.

De 'officiële' sleuteloverdracht vond afgelopen zaterdag plaats, waarna het personeel direct in hun auto mocht stappen. Een mooi moment voor Auto Versteeg Buurman, die als familiebedrijf trots is op deze 'grote' bestelling. Daarnaast is het volgend jaar feest voor het bedrijf, want dan vieren zij hun 50-jarig jubileum. Ook hoort Versteeg Buurman bij de beste drie Peugeot dealers van Nederland en heeft hiervoor de TOP Award uitgereikt gekregen.

Vanaf deze week zullen de nieuwe auto's van Technica door heel Nederland te bewonderen zijn. Benieuwd naar auto's van Versteeg Buurman? Kom dan langs op de Stationsweg Oost 277 in Woudenberg of in één van de andere vestigingen. Meer informatie: www.versteegbuurman.com.

Foto: De sleuteloverdracht vond afgelopen feestelijk plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie