Een geschil met de overheid? Terpstra Juridisch Advies staat u bij!

28 september 2015 om 00:00 Ondernemend

Sinds 2011 is op de Utrechtse Heuvelrug het juridisch advieskantoor van mr. Fleur Terpstra gevestigd. De juristen van Terpstra Juridisch Advies zijn gespecialiseerd in het onderwijsrecht en in het bestuursrecht. In het bijzonder staan zij particulieren en bedrijven bij in bezwaar- en beroepsprocedures. Procedures waar veel mensen mee te maken (kunnen) krijgen.

Tegen de meeste beslissingen van de overheid die aan u als burger of ondernemer zijn gericht of waarbij u belanghebbende bent kunt u bezwaar aantekenen. Denkt u bijvoorbeeld aan een aanpassing aan uw woning of bedrijfspand waar de gemeente geen vergunning voor wil afgeven. Of juist over een vergunning die wel is afgegeven maar waar u het niet mee eens bent. Andere onderwerpen waarover geschillen kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld de WOZ-waarde, WMO-aanvragen, belastingaanslagen en uitkeringen.

In veel van deze gevallen is het mogelijk in bezwaar te gaan bij het bestuursorgaan dat de beslissing waar u het niet mee eens bent heeft genomen, bijvoorbeeld de gemeente. Leidt dit niet tot de gewenste uitkomst dan kunt u ook nog in beroep bij de bestuursrechter. Het is mogelijk om deze procedures zelf te voeren, maar als u niet kundig bent op dit gebied is het verstandiger om dit over te laten aan een specialist.

De juristen van Terpsta Juridisch Advies staan particulieren en bedrijven graag bij in bezwaar en beroep. Niet alleen tegen de gemeente, maar bijvoorbeeld ook tegen het UWV of de Belastingdienst. Ook als er nog geen sprake is van een geschil, maar het een aanvraag voor een vergunning betreft, is het mogelijk om bijstand van een jurist in te schakelen. Voor deskundig advies in uw zaak neemt u contact op via www.terpstrajuridischadvies.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie