22 september 2015 om 00:00 Ondernemend

Beste redactie,

In september 2015 zullen De Staalbouwers uit Renswoude een nieuw duurzaam en slim concept op de markt zetten: Easy Construct. Dit concept laat zien dat bouwen met koudgewalst staan een hoop voordelen met zich meebrengt, vooral op het gebied van duurzaamheid.

Meer informatie vindt u in het onderstaande persbericht. Misschien ziet u kans deze informatie te verwerken in een artikel? U bent vrij om de bijgevoegde foto te gebruiken. We horen graag of u aandacht wilt besteden aan dit nieuwsitem. Neem bij vragen gerust contact op.

---PERSBERICHT---

voor directe publicatie

Een nieuw duurzaam staalbouwconcept in Renswoude

RENSWOUDE: In september 2015 zullen De Staalbouwers uit Renswoude een nieuw duurzaam en slim concept op de markt zetten: Easy Construct. Dit concept laat zien dat bouwen met koudgewalst staan een hoop voordelen met zich meebrengt, vooral op het gebied van duurzaamheid.

Easy Construct

Bij het Easy Construct Concept wordt gebouwd met koudgewalst staal. Dit brengt voordelen met zich mee in vergelijking met bouwen met traditioneel staal. "Je hebt niet alleen minder staal nodig, maar het is daarnaast erg duurzaam, makkelijk demonteerbaar en eenvoudig opnieuw te gebruiken", aldus Joep Oud, mede-eigenaar van De Staalbouwers. Dit maakt dat Easy Construct niet alleen erg geschikt is voor nieuwbouw, maar ook voor renovaties of aanbouw.

Duurzaamheid staat voorop

De Staalbouwers stellen duurzaamheid hoog in het vaandel. Ook wanneer het gaat om het verwijderen van asbest. Asbest daken zitten vaak geschroefd op houten gordingen, waardoor deze gaan rotten. Deze gordingen kunnen dan vervangen worden door stalen gordingen. Ook dit kan met het koudgewalste staal van De Staalbouwers. Om meteen vooruit te denken op de toekomst worden deze stalen gordingen zo gemaakt, dat ze ook geschikt zijn om zonnepanelen op te plaatsen. "Door daarnaast nauw samen te werken met leveranciers van zonnepanelen en een energieleverancier van groene stroom kan er optimaal rendement worden gehaald uit de zonnepanelen", aldus Oud.

Renswoude een logische keuze

De Staalbouwers bestaat uit Bertil te Brake en Joep Oud. Beiden zijn al jaren werkzaam in de staalbouw. Te Brake liep al jaren met het idee rond om te gaan bouwen met koudgewalst staal. Hij benaderde Oud, die dit avontuur ook wel zag zitten. Ze besloten hun kennis en expertise samen te voegen en een samenwerking aan te gaan. De keuze om zich te vestigen in Renswoude was volgens Oud een logische beslissing: "Hier bevindt zich immers het hart van de staalindustrie!"

Meer informatie over dit nieuwe concept in Renswoude?

Wilt u meer informatie over het concept? Kijk dan op www.destaalbouwers.nl

---Einde persbericht---

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Meer informatie

http://www.destaalbouwers.nl/ - Joep Oud - 0318-734088

Bijlage 1: foto van een project (Hangar, binnen) gemaakt met het Easy Construct concept

Bijlage 2: foto van een project (Hangar, buiten) gemaakt met het Easy Construct concept

Met vriendelijke groet,

Sjoerd van der Hulst

0548 612 805

sjoerd@moddit.nl

www.moddit.nl

Moddit Internet Reclamebureau

Marie Curiestraat 2

7442 DL Nijverdal

Op onze werkzaamheden zijn onze?lgemene voorwaarden?an toepassing.

De inhoud van dit bericht kan vertrouwelijk of persoonlijk zijn en is alleen bestemd voor de geadresseerde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie