'Bij ons staat de klant centraal'

30 december 2014 om 00:00 Ondernemend

SCHERPENZEEL - Voor een incassobureau waar de klant centraal staat, nemen ondernemers contact op met OpMaat Incasso. Gerben van Delft is afgelopen oktober zijn eigen kantoor begonnen in Scherpenzeel en heeft voor iedere onderneming die te maken heeft met niet betalende debiteuren een oplossing.

,,Bij OpMaat kunnen ondernemers met kleine vorderingen, een enkele per jaar tot volume aantallen, rekenen op een passend product. Ik ben al jaren werkzaam binnen het creditmanagement en incasso en begon bij een grote factormaatschappij in deze regio. Verder was ik gedetacheerd bij een beursgenoteerde uitzendorganisatie, een groot advocatenkantoor en werkzaam als manager incasso en manager operations bij twee verschillende middelgrote incassobedrijven. Bij mijn laatste dienstbetrekking was ik vestigingsdirecteur bij een groot landelijk incassokantoor. Ik merkte bij klanten dat ze zich steeds minder gewaardeerd en gehoord voelden. Zij missen de persoonlijke benadering. Daarom besloot ik mijn eigen kantoor te beginnen waar iedere ondernemer terecht kan'', aldus Gerben.

Proactief

OpMaat Incasso hanteert deze filosofie tevens naar de debiteuren. ,,Klanten hebben verschillende opvattingen over debiteuren die niet betalen en wij zijn er om deze opvatting te gebruiken om zo het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij zoeken we proactief met de debiteur naar een oplossing om de rekening alsnog te betalen. Dit gebeurt echter wel op een harde zakelijke wijze, want de ondernemer wil zijn geld zien en de debiteur heeft de verantwoordelijkheid om te betalen. Wij hebben dan ook persoonlijk contact en bellen op de dag dat een betaling zou moeten plaatsvinden of dit is gebeurd; regelmatig ook 's avonds na kantoortijd. De werkwijze van OpMaat is voor de ondernemer compleet transparant, want bij ons staat de klant centraal''. Deze heeft volledig inzage in het dossier met de contactmomenten, de verzonden brieven en mails. Van Delft verzorgt deze op een wijze dat er geen klandizie verloren hoeft te gaan en de zakelijke verhouding goed blijft.

Maatwerk

OpMaat Incasso heeft voor het incidentele werk keuze in het afnemen van haar diensten met de dossierkosten per keer, maar tevens abonnementen met inkoopvoordelen. ,,En voor de kleine vorderingen, denk aan ledencontributie van bijvoorbeeld een sportschool tot behandelkosten bij een dierenarts, hebben we maatwerkcontracten. Verder kan ieder klant bij OpMaat Incasso rekenen op een vast aanspreekpunt voor persoonlijk contact'', besluit Gerben van Delft.

OpMaat Incasso is gevestigd op Oosteinde 114 in Scherpenzeel. Bel voor meer informatie met: 033 - 5100907 of kijk op welke wijze OpMaat Incasso van dienst kan zijn op www.opmaatincasso.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie