Verkoop Poultry Hof bij Wivema Vastgoed

23 december 2014 om 00:00 Ondernemend

,,Wivema bestaat inmiddels vijftien jaar. Vakbekwaam en bekend in de regio, dus het was vanzelfsprekend deze naam te houden. We vullen elkaar goed aan en ik zal mij nu nog meer richten op de zakelijke vastgoedmarkt. Niet alleen voor kantoren en bedrijfsruimten, maar zeker ook het agrarische vastgoed waarin we een specialisme hebben. Op alle gebied van onroerend goed staan wij graag voor u klaar'', vult Wim Veldhuizen aan. Wivema Vastgoed wil in januari gaan starten met de verkoop van een achttal woningen op de Poultry Hof. ,,Het gaat om het gebied van de voormalige Poultry Farm dat begon als een kippenbedrijf en later tevens groente, fruit en aardappelen verhandelde. Het is een inbreidingslocatie aan de Stationsweg West, Laan 1940-1945 en Nijverheidsweg in Woudenberg."

WOUDENBERG - Wivema Vastgoed heeft haar team onlangs versterkt door het samengaan met Boon Vastgoed & Taxaties. ,,Ik ben al zo'n twaalf jaar werkzaam in de makelaardij en heb mij de laatste jaren vooral beziggehouden met het uitvoeren van taxaties. Bij Wivema was ik ook al vier jaar betrokken en vanaf oktober werken we als één bedrijf. Hierbij zal ik mij met name met de woningverkoop bezighouden en het verrichten van het taxatiewerk'', aldus Margriet Boon.

Gezellig hofje

,,Koraal Vastgoed heeft destijds het tegenovergelegen Lagehof ontwikkeld en zal in samenwerking met aannemersbedrijf K.K. Heutink opnieuw een aantal woningen bouwen, passend in het huidige straatbeeld. Naast een rij starterswoningen, een blok van vier woningen en een vrijstaand huis, komen er nog twee twee-onder-een-kapwoningen waarmee een gezellig hofje zal ontstaan'', leggen Margriet en Wim uit. ,,Zes huizen komen aan de Laan 1940-1945 met een tuin en daarachter parkeerplaatsen in het hofje. Royale woningen, degelijk gebouwd en de kopers hebben nog diverse mogelijkheden voor persoonlijke wensen. We nemen graag begin volgend jaar bij de start verkoop de opties door."

Voor starters en senioren

De twee tussenwoningen hebben al een flink woonoppervlak en de twee buitenste hoekwoningen zijn nog iets groter qua kavel. De Poultry Hof heeft verder ruimte voor een tweetal twee-onder-een-kapwoningen. ,,Deze huizen aan de Stationsweg West hebben beiden ook nog een garage. Opnieuw staat kwaliteit voorop en deze woningen krijgen een flink woonoppervlak met een tuin. Op de kop van de starterswoningen bieden we tevens twee eindwoningen aan; zeer geschikt voor senioren vanwege de voorzieningen op de begane grond. Kijk voor de laatste informatie op www.wivema.nl of bel voor onze diensten en aanbod: 0343-431260'', besluiten Margriet Boon en Wim Veldhuizen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie