Afbeelding
Foto: BDUmedia

Ingezonden brief: Triest gebeuren

7 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SCHERPENZEEL - Een toezegging aan enkele bezwaarmakers (waarbij ik mij niet aan de indruk kan onttrekken dat deze gelieerd zijn aan een bepaalde politieke partij), om de oostelijke ontsluiting school Ringbaan voor gemotoriseerd verkeer te blokkeren. Is elf maanden verzwegen voor de rest van de inwoners van Scherpenzeel.

Deze inwoners bleven er van uitgaan dat het oorspronkelijke plan twee ontsluitingswegen gehandhaafd bleef. In het belang van de school hebben zij daarom geen bezwaar aangetekend.

Nadat dit toch bekend werd, hebben velen bezwaar aangetekend tegen de afsluiting oostelijke zijde, waaronder ook ouders en de schooldirecteur Wim Heij namens de school en in belang van de veiligheid voor zijn leerlingen.

SGP, CU en CDA hebben laten zien met deze bezwaren niets te maken te hebben en een onderhandse toezegging aan een paar mensen belangrijker te vinden.

Ik kan dit besluit van de christelijke partijen dan ook niet anders zien dan een triest gebeuren, die niet in het belang is van een snelle bouw van de school en veiligheid voor de kinderen. Men wordt door dit besluit gedwongen om verder te gaan in de procedure, terwijl zij voor een school ringbaan zijn.

J.Uittenbogaard

Fluitekruidlaan 72

Scherpenzeel

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie