Nieuwjaarsbijeenkomst bij jubilerende SOS

31 december 2013 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De Stichting Ouderen Scherpenzeel en Renswoude (SOS) bestaat dit jaar veertig jaar en wil dit feest op vele manieren vieren. De eerste activiteit is de nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 8 januari.

Het jubileumjaar wordt dan letterlijk opengeschoten door leden van de Schietvereniging Scherpenzeel. Voor de pauze zal de jubileumcommissie op ludieke wijze het jubileumjaar 2014 inluiden en wordt ook het nieuwe SOS lied gepresenteerd.

In de pauze is er een hapje en een drankje en wordt getoost op het nieuwe jaar. Na de pauze neemt Ruud Gerritsen de aanwezigen mee op reis door zijn geliefde Ierland. Hij wordt daarbij muzikaal ondersteund door zijn dochter Dagmar.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats in de Sterrenweide, Vijverlaan 2 in Scherpenzeel. Aanvang 14.30 uur, zaal is open om 14.00 uur en het programma eindigt om 16.30 uur. Iedere senior is welkom. De toegang is gratis, wel wordt na afloop een bijdrage gevraagd voor het genoten kopje koffie of thee.

Voor vervoer vanuit Renswoude kan gebeld worden met tel. 0318-572269. Meer informatie bij ouderenwerkster Erny de Wildt, telefoon: 033-2778898.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie