Vrijwilligsters nemen afscheid van bieb

27 december 2013 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - In de openbare bibliotheek van Renswoude werd dinsdagmiddag afscheid genomen van drie vrijwilligsters jaren actief waren binnen de bibliotheek. Voor twee van hen begon dat in het bibliotheekgebouwtje dat destijds achter de basisschool De Stifthorst stond. Voor een ander bij de opening van de nieuwe bibliotheek.

De drie dames die zo lang als vrijwilliger de bibliotheek hun diensten aanboden waren Joke Doest, Tera Oskamp en Dicky Meininger.

Bibliothecaresse Esther van de Brink heette de aanwezigen welkom en merkte op het jammer te vinden dat er nu afscheid van hen genomen moest worden. ,,Jullie hebben je heel lang ingezet voor de bibliotheek en daar zijn we jullie heel dankbaar voor. Bedankt en blijf gerust komen, het was fantastisch dat jullie je zo hebben ingezet voor de bibliotheek." Uit handen van Van de Brink kregen de drie een cadeaubon met een gratis jaarabonnement.

Ook voormalig bibliothecaresse Marijke de Vos was aanwezig en had ook gezorgd voor een attentie voor de dames. Eén van de vrijwilligers, mevrouw Onland, richtte zich tot de dames die afscheid namen van de bieb. ,,Ik ga jullie ontzettend missen. We hebben altijd heel fijn samengewerkt. Ik hoop dat jullie zo af en toe nog even langskomen. Ook de vrijwilligsters zelf wilden hun verhaal wel kwijt."

* Lees meer in Scherpenzeelse Krant van maandag 30 december.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie