Vader en zoon van start met HWD Duurzaam

31 december 2013 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - ,,De jeugd heeft de toekomst”, is de mening van Wim van Duinkerken van het bedrijf HWD. De onderneming start op 1 januari. Eigenlijk is Van Duinkerken een bekende in Renswoude en omstreken, als voormalig eigenaar van WDS. Samen met zijn zoon Henry richt hij zich met HWD Duurzaam op de particuliere markt voor kasten, plafonds en verlichting.

door Janneke Hek

Na een faillissement drie jaar geleden met WDS, staat Van Duinkerken nu in de startblokken voor een fris begin. ,,Dat faillissement hakte er wel in bij mij. En natuurlijk bij mijn personeelsleden, die ik moest ontslaan. Ik ben er echt ziek van geweest. En mijn zoon Henry, toen zestien jaar, ook. Gelukkig gaat M. Mulder verder met WDS voor de zakelijke markt in Hoevelaken. Ieder onze eigen doelgroep, ik met HWD de particulieren, hij met WDS de bedrijven en detailhandel”, licht Van Duinkerken toe.

De naam van zijn nieuwe bedrijf, HWD, is een afkorting van Henry en Wim van Duinkerken. Een bewuste keuze. ,,Mijn zoon zei als klein jochie al dat hij later de zaak over ging nemen. En doordat WDS destijds failliet ging, zag hij deze droom instorten. Nu gaan we samen verder met HWD en we hebben er zin in”, vertelt de enthousiaste ondernemer.

Hij heeft inmiddels meer dan vijfentwintig jaar ervaring in alles wat HWD kan leveren. Om een beeld te vormen van wat HWD kan bieden, is een bezoek aan de showroom aan de Utrechtseweg 2a in Renswoude aan te bevelen. In de 300 vierkante meter grote showroom kunnen bezoekers zich laten informeren over de mogelijkheden voor plafonds, verlichting of inbouwkasten. Ook voor demontage van de diverse producten draaien de mannen van HWD hun hand niet om.

Vanaf het nieuwe jaar is HWD actief in Renswoude en wijde omtrek. Een vertrouwd gezicht met een nieuwe naam, zo vatten Wim en Henry van Duinkerken deze nieuwe start samen. Inmiddels zijn de bedrijfswagens in de kleuren van HWD gespoten en voorzien van belettering. ,,We kunnen aan de slag”, lachen de twee Van Duinkerkens.

HDW Duurzaam is gevestigd aan de Utrechtseweg 2a in Renswoude. E-mail: info@hwd-duurzaam.nl. Meer informatie is te vinden via de website www.hwd-duurzaam.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie