Ingezonden brief: Overlast honden(poep)perikelen of op hondenjacht?

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

SCHERPENZEEL - Het wordt vervolgd naar aanleiding van het ingezonden artikel in de Scherpenzeelse Krant van vorige week…..en hierbij een stand van zaken.

Beste mensen, overweldigend wat een reacties op het ingezonden artikel over het hondenpoepbeleid, geweldig. Tientallen mails die ik ontving en nog meer gesprekken die gevoerd werden. Nog buiten een aantal reacties, die vertegenwoordigd werden door tientallen Scherpenzeelse hondenbezitters, kortom geweldig.

Nog steeds: als hondenbezitter begrijpt het overgrote deel van de gereageerde Scherpenzeelse burgers de opruimplicht volledig en kan zich daarin vinden, maar de oplossing moet veel eenvoudiger en praktisch worden.

De genoemde aanlijnplicht en de genoemde boetebedragen, daar heeft niemand een goed woord over en kan in de daarvoor bestemde prullenbak worden geworpen. Er zijn zoveel meer goede initiatieven en missies, daar moet over worden gesproken.

Tot zover de stand van zaken en wordt vervolgd. Nog steeds zijn uw reacties welkom op: hondenbezitters@gmail.com en wordt weer vervolgd.

Aan lijntjes lopen wil niemand, dus de honden ook niet. Laten we in Scherpenzeel, leven en laten leven en genieten van het prachtige om ons heen.

Bep van den Broek, Scherpenzeel

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie