Tandarts op Miljonair Fair

15 december 2009 om 00:00 Nieuws

Cliënten van deze privékliniek voor tandheelkunde en bezoekers werden op de stand als vips onthaald en in de watten gelegd. ,,Dan presenteer je uiteraard geen burgerlijk chocolaatje, maar een ‘koninklijke’ slagroomtruffel, met het logo van je kliniek. Die je speciaal hebt laten maken bij de allerbeste chocolademaker. Niet ver weg dus, maar ‘heel gewoon’ in Veenendaal; bij Patisserie Tamminga”, aldus Van Dort.

RENSWOUDE - Tandheelkunde en chocola gaat in principe niet samen. Maar op de Miljonair Fair die afgelopen weekend in Amsterdam werd gehouden, was (bijna) alles mogelijk. Net als afgelopen jaar presenteerde Van Dort Kliniek uit Renswoude zich ook dit jaar op deze chique beurs met haar voor Nederland unieke ‘Dental Wellness’ concept.

Dat Van Dort Kliniek en Tamminga elkaar hebben gevonden, is niet zo verwonderlijk. Beide gaan voor topkwaliteit. Net als een drietal andere Veenendaalse bedrijven die Van Dort Kliniek eveneens inschakelde voor haar presentatie op deze beurs. Van Dort Kliniek is een privékliniek voor integrale, hoogwaardige en exclusieve tandheelkunde. Dental Wellness omvat: ,,geavanceerde behandelprogramma’s, hoge kwaliteit (ook van de toegepaste materialen) en onovertroffen gastvrijheid. Persoonlijke zorg, aandacht en begeleiding staan daarin centraal, vanzelfsprekend in combinatie met tandheelkunde van het hoogste niveau.“

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie