Oliebollentoernooi bij ‘t Schilt

15 december 2009 om 00:00 Nieuws

Dat dit toernooi in de omgeving een enorme populariteit geniet is wel gebleken uit het grote aantal van 361 inschrijvingen.

Start van een actieve periode op de baan WOUDENBERG - “Onder een goed gesternte is zaterdag 12 december het Oliebollentoernooi van TV ‘t Schilt van start gegaan. De weersomstandigheden zorgden voor een goede ambiance, een lekker zonnetje doet immers veel.

Plannen

Dit heeft ervoor gezorgd, dat de organisatie 223 wedstrijden moet wegplannen, voorwaar geen sinecure, doordat de kerstdagen midden in het toernooi vallen.

Hierdoor zijn er minder dagen waarop gespeeld kan worden en staat de planning onder enige druk.

Het geheel levert wel een druk speelschema op en zijn vrijwel alle banen bezet.

Sfeer

Dit komt de sfeer dan ook weer ten goede. Ook de toeschouwers weten de goede sfeer op juiste wijze te waarderen door in ruime getale hun favorieten langs de baan de ondersteunen.

Zowel langs de banen als wel in het sfeervol ingerichte clubhuis lieten de vrijwilligers zich van hun beste kant zien. Ze verzorgden lekkere drankjes en hapjes, waarbij het publiek zich de gluhwein ook zeer goed liet smaken.

De hele komende week en het weekend dient te worden aangewend om alle partijen tot de halve finales af te werken.

Finales

De drie dagen voor de kerst zijn dan ter beschikking van de halve finales. Het einddoel, de finale komt dan in zicht. De apotheose is op zondag 27 december.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie