Vakfotografie Westerduin biedt breed scala

14 december 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL – Meer dan dertig jaar geleden begonnen als drogist met fotohoek zijn Dikkie, Rinse en Arjen Westerduin inmiddels actief als professionele fotozaak met daarin ruimte voor digitale en traditionele fotografie. Ook voor bruidsreportages, portretfotografie en sinds kort zelfs de glamoursessie kan men bij Westerduin terecht.

Dikkie Westerduin staat samen met haar zoon Arjen en medewerkers Jeffrey en Germaine in de winkel. Haar man Rinse is actief als huwelijksfotograaf en docent fotografie waarbij hij

één avond in de week les geeft aan geïnteresseerde hobbyfotografen in de studio van Westerduin.

Westerduin biedt diverse fotografiepakketten. Zo is daar onlangs de glamoursessie bijgekomen. Hierbij wordt de gefotografeerde in glamourstijl op de foto gezet. Ook zwangere vrouwen kunnen voor een fotosessie van hun buik terecht. En geboortekaartjes met deze foto erop zijn ook mogelijk. ,,Eventueel kunnen we zelfs een foto komen maken van de pasgeborene om op het geboortekaartje te zetten” vertelt Dikkie Westerduin. Bijzonder is dat bij de bruidsreportages het mogelijk is om een uur fotografie te kiezen maar ook een fotoverslag van de gehele dag is een optie. En het bruidspaar mag na de grote dag zelf de foto’s uit kiezen die in het album komen. Hierbij is overigens nog keuze tussen een digitaal album of een traditioneel album. ,,Mooi om te zien wanneer een stel door ons de huwelijksfotografie laat verzorgen, later terugkomt voor een zwangerschapssessie en nog later voor foto’s van hun kindje” lacht Westerduin.

De combinatie van de ervaring die Rinse en Dikkie Westerduin inmiddels hebben met het jeugdige enthousiasme van zoon Arjen en medewerkers Germaine en Jeffrey vindt Dikkie een groot pluspunt. Het studiowerk bijvoorbeeld doen ze vaak met twee personen. Een maakt de foto’s en eentje is bezig om de kinderen aan het lachen te maken met de zogeheten toverkast. Sinds kort hebben ze de beschikking over een studio elders in Scherpenzeel om grote groepen op de foto te zetten. Kleinschalig drukwerk zoals visitekaartjes en op dit moment kerst- en nieuwjaarskaarten biedt Westerduin ook.

Voor camera’s, fotoboeken, het op linnen of staal afdrukken van foto’s en het groot printen van foto’s is men bij Westerduin aan het juiste adres. Ook voor pasfoto’s volgens de officiële richtlijnen en 1-uur fotoservice draaien ze bij Westerduin hun hand niet om. Begin 2010 wordt de winkel gemoderniseerd waarbij er achter in de winkel een expositiegedeelte komt waarbij Westerduin de mogelijkheden kan laten zien en waar rustig foto’s uitgezocht kunnen worden. ,,We willen ons als ondernemer blijven ontwikkelen en meegaan met de nieuwste ontwikkelingen” geeft Dikkie aan.

Vakfotografie Westerduin

Dorpsstraat 259

033-2771636

www.fotowesterduin.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie