Avontuurlijke winterwandeling

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG/ SCHERPENZEEL - Woord en Daad afd. Scherpenzeel organiseert zaterdag 19 december een met kaarslicht verlichte winterwandeling in het landelijke gebied van Lambalgen.

Vanaf half 4 worden de deelnemers op het erf van De Steeg 6 in Woudenberg ontvangen met warme chocolademelk; daarna gaan de kinderen een lampion maken, die ze met batterijverlichting meenemen op hun wandeling. Heeft men geen kinderen die deelnemen aan het lampion maken, dan wordt men om half 5 verwacht. De eerste groep start om ongeveer 5 uur de wandeling (± 5,5 kilometer).

Gids Lagerweij, die veel over dit gebied weet, zal tijdens de wandeling hierover wat gaan vertellen. Advies: trek warme kleding en waterdicht schoeisel aan en neem een zaklamp mee.

Na afloop wacht erwtensoep van Kwaliteitsslagerij Leen Verweij. Tijdens het opwarmen bij de vuurkorven, zullen de jachthoornblazers hun tonen laten horen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze winterwandeling bij Woord en Daad Scherpenzeel via: woordendaad@hotmail.com of telefoonnummer 033-2771341. Opgave mogelijk tot uiterlijk 17 december 2009. De kosten bedragen € 6,50 per persoon (ter plaatse te voldoen). Met een maximumbedrag van €27,50 per gezin.

Met deze wandeling steunt men het doel van Woord en Daad: Eerlijk handelen, samen doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie