EquiPlus biedt warme handen en voeten

30 december 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Tot in Siberië worden ze gedragen, de producten van EquiPlus Trading zijn geschikt voor kou in Nederland en ver daar buiten. Jorgen Rovers vertelt trots over zijn bedrijf EquiPlus. Ooit startte de Scherpenzeler Henk Geurtsen het bedrijf op en sinds een jaar is Rovers directeur van het bedrijf dat handelt in verwarmde kleding zoals handschoenen en sokken.

EquiPlus Trading is gespecialiseerd in oplossingen voor de hippische wereld, jagers, vissers, wielrenners, motorrijders en iedereen die het als gevolg van kleine of grote gezondheidsklachten koud heeft. In elk kledingstuk is ruim 3 meter speciaal verwarmingsdraad verwerkt, dat met zwakstroom wordt verwarmd. Door het gebruik van zwakstroom is het volstrekt veilig is en kan men de kleding zelfs dragen als het regent.

Rovers benadrukt dat het geen thermokleding is maar een op zichzelf staand product. ,,Ik kan met deze producten zelfs mensen helpen die door een bepaalde ziekte van oktober tot april niet naar buiten kunnen vanwege de kou”, aldus Rovers.

De ondernemer heeft jarenlang gewerkt in de zakelijke dienstverlening. En is zelf actief in de paardenwereld. Vandaar dat het product hem extra aanspreekt. Voor paardenmenners zijn de verwarmde handschoenen een uitkomst. Wanneer je ment met koude handen, heb je weinig gevoel met de leidsels. Maar ook vissers die met koude vingers hun hengel moeten vasthouden, zijn blij met het product van EquiPlus, vertelt Rovers.

Inmiddels worden de EquiPlus-producten in acht landen verkocht en heeft Rovers distributeurs in Zweden en Zwitserland. Hij biedt levenslange garantie op de bedrading. Verwarmde kleding is een seizoensproduct maar toch komt het voor dat zelfs op de warmste dag van het jaar er handschoenen worden verkocht. De handschoenen zijn gemaakt van leer in twee kleuren, bruin en zwart. Voor menhandschoenen worden andere eisen gesteld als aan handschoenen voor vissers. Ook is er de zogeheten klapwant, hierbij kan men de vingers vrijhouden. Ideaal voor vissers om aas aan de haak te doen of voor marktkooplui om wisselgeld terug te geven, vertelt Rovers enthousiast.

EquiPlus verkoopt ook handschoenen aan zweefvliegers, want boven in de lucht kan het koud zijn, lacht de ondernemer. En de verwarmde zitkussens voor bijvoorbeeld in de auto of tijdens het mennen werken op de sigarettenaansteker. Alle producten van EquiPlus werken op oplaadbare batterijen waarbij de lange levensduur gegarandeerd wordt bij regelmatig gebruik.

Geïnteresseerden kunnen contact met hem opnemen voor een bezoek in Scherpenzeel. EquiPlus Trading, Dorpsstraat 170, 033 - 462 00 60.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie