HairBeauty@Home bestaat één jaar

30 december 2008 om 00:00 Nieuws

HairBeauty@Home werkt onder andere met het Italiaanse merk Kemon waarvoor ze sinds kort meewerkt aan het uitdragen van hun concept van milieuvriendelijke haarkleuringen als zogeheten ambassadeurssalon. Deze leverancier van producten in Italiaanse stijl heeft bijvoorbeeld een haarkleuring met yoghurt zonder ammoniak en PPD (p-phenyleen diamine).

WOUDENBERG - Een jaar geleden begon Irene de Kruif met haar kapsalon HairBeauty@home aan de Stationsweg West 12a. Inmiddels werkt ze niet meer alleen en denkt ze aan verdere uitbreiding. Sinds haar zestiende is ze actief als kapster en sinds 2005 werkt ze als zelfstandig ondernemer. Eerst bij de mensen thuis. In 2006 opende Irene haar kapsalon aan huis bij haar toenmalige woning aan het Westerwoud. Toen dat te klein bleek te zijn opende ze in januari 2008 de kapsalon aan de Stationsweg West 12 A.

Irene de Kruif vertelt vol liefde over haar kappersvak. Ze is telkens op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en vertelt lachend: ,,Klanten vragen wel eens: wat is je volgende stap?” HairBeauty@Home verzorgt de kapsels van mannen, vrouwen en kinderen. In deze drukke feestmaand heeft ze haar handen dan ook vol. ,,Soms kom ik weleens vanuit huis de kapsalon binnenlopen en dan sta ik er van te kijken hoe gezellig druk het is in de salon”, vertelt De Kruif trots.

De Kruif werkt ook met Villa Lodola, een onderdeel van Kemon. ,,Dit is een gecertificeerde bio-ecologische huid- en haarverzorgingslijn. Je ziet dat mensen tegenwoordig bewust met bijvoorbeeld biologisch voedsel bezig zijn. Nu kan er ook gekozen worden voor milieuvriendelijke huid- en haarverzorging” aldus De Kruif. De yoghurtkleuring van Kemon bijvoorbeeld is daar een goed voorbeeld van. Dit product is zacht voor de huid en tast het haar niet aan. De ingrediënten zijn zo ‘groen’ mogelijk en dat is bekroond met een officiële certificering.

Villa Lodola biedt biologische shampoo’s en kuren van 100% plantaardige ingrediënten. Als enige in Europa levert Kemon ICEA gecertificeerde biologische shampoos. Keuze genoeg dus.

Op de website van HairBeauty@Home kunnen klanten online hun afspraak maken op een voor hen geschikt tijdstip en 29 december bestond HairBeauty@home op de huidige locatie één jaar.

Vanaf 1 januari 2009 is de kinder knipmiddag weer terug. Iedere woensdagmiddag mogen alle kinderen t/m 12 jaar knippen voor 10 euro. En 65-plussers krijgen voortaan op maandag en dinsdag (overdag) 10% korting op alle behandelingen. Openingstijden: Maandag van 13.00 tot 17.30 en van 18.30 tot 21.30 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur.

HairBeauty@home, Stationsweg West 12a. 033-286 6352 of www.hairbeautyathome.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie