Veranderingen bij Bloemin

23 december 2008 om 00:00 Nieuws

Al heel veel jaren gevestigd op een uitstekende plek aan de westkant van Woudenberg, en nu toch moeten sluiten. Ed Aalbrecht en Rein Klein, die samen tien jaar de leiding hadden van het tuincentrum, kunnen er niet onder uit. Ook al trok hun tuincentrum nog altijd veel publiek, de kosten - met name energiekosten en personeelskosten - waren behoorlijk gestegen en daarnaast nam op het gebied van ondermeer bloemen, kamerplanten en tuinplanten de concurrentie toe. ,,De consument kon veel van de producten inmiddels op wel elf verkooppunten in Woudenberg kopen.’’

WOUDENBERG - Bij tuincentrum en hoveniersbedrijf Bloemin aan de Slappedel zijn grote veranderingen op komst. De belangrijkste is dat het tuincentrum per 1 februari volgend jaar gaat verdwijnen en dat het hoveniersbedrijf onder leiding van Reinier Klein op een andere locatie verder gaat. Van 27 december tot eind januari houdt het tuincentrum totale leegverkoop.

door Bram Wisse

Het besluit om het tuincentrum te beëindigen, was niet gemakkelijk. ,,Maar het tuincentrum voortzetten in de huidige vorm was geen optie meer’’, aldus Reinier. Er moest tijdig een juiste beslissing worden genomen, en die luidde: sluiten. Zeker voor Ed en het personeel van het tuincentrum niet gemakkelijk, ook vanwege het altijd plezierige contact met de klanten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie