‘Omgaan met mensen trekt mij aan’

16 december 2008 om 00:00 Nieuws

,,Het viel mij op dat er in Woudenberg geen kaasspeciaalzaak te vinden was. Toen ontstond bij mij het idee om er zelf één te beginnen. Ik vind onze locatie ook perfect passen tussen het rijtje van groentewinkel, bakkerij en slagerij”, vertelt een enthousiaste Oussoren.

De Kaasknabbel biedt kaas en noten WOUDENBERG - Wie de Kaasknabbel aan de Voorstraat 22 binnenstapt, kan niet om de geur van versgebrande noten heen. Ook de verschillende kazen voegen zich bij deze welkomstgeur. Jeanet Oussoren opende donderdag 11 december haar winkel De Kaasknabbel.

De eerste openingsdag werd druk bezocht en verschillende familieleden van Oussoren hielpen een handje mee. De naam van de winkel is bedacht door Jeanets man Theo. ,,Zo worden de twee voornaamste producten die wij verkopen in één naam genoemd” licht Oussoren toe.

Divers aanbod

Het aanbod van De Kaasknabbel is divers. Geitenkaas, 20+ kaas, boerenkaas, tapenade, zalmrolletjes met geitenkaas en Wombargse notenmix is een greep uit het assortiment. Ook verschillende mixen voor brood, pudding en cake is er te vinden. Deze producten zijn afkomstig van de Bakzolder. Zo kan men eenvoudig thuis bijvoorbeeld olijvenbrood en winterwondercake bakken. In de winkel is regelmatig van alles te proeven zodat de klanten weten wat ze mee naar huis nemen.

Wombargse notenmix

Oussoren brandt zelf verschillende soorten noten. Zo heeft ze de Wombargse notenmix, bestaande uit cashewnoten, pinda’s en witte en blauwe rozijnen. Ook bestaat de mogelijkheid om verschillende producten als cadeau of kerstpakket te laten verpakken.

In de vitrinekast liggen diverse soorten zachte kazen uit binnen- en buitenland gesorteerd. Grote ronde kazen vullen de kast achter de toonbank. Diverse verpakkingen met onder meer chocoladerozijnen en andere zoetigheden biedt de Kaasknabbel.

Verbouwing

,,Ik heb altijd in een winkel gewerkt en vooral het omgaan met verschillende mensen trekt mij aan. We hebben op 1 november de sleutel van onze winkel gekregen en met vrienden en familie hebben we de zaak zelf verbouwd”, vertelt Oussoren.

Ze merkt aan de klanten dat ze blij zijn met haar winkel. ,,Wanneer je op visite gaat of met een verjaardag is het altijd leuk om vooraf even bij ons binnen te lopen voor een mooi stuk kaas, bakmix of lekkere noten”, aldus Oussoren.

Op dit moment loopt er een kleurwedstrijd waarbij een muis ingekleurd kan worden door kinderen tot en met 10 jaar. Er zijn diverse prijzen te winnen die reeds in de Kaasknabbel te zien zijn. De kleurplaten moeten uiterlijk 27 december ingeleverd worden bij de winkel.

Openingstijden zijn maandag van 13.00-18.00 uur, dinsdag van 08.30-18.00 uur, woensdag van 08.30-12.30 uur, donderdag van 08.30-18.00 uur, vrijdag 08.30-21.00 uur en zaterdag van 08.30-16.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie