Geslaagd optreden Candela

18 november 2008 om 00:00 Nieuws

De presentatie van de avond lag in handen van de dirigent/pianist van het koor, Wim Gout, die dit op geheel eigen en spontane wijze voor zijn rekening nam. Voor de pauze trakteerde het koor de luisteraars op de liederen, Great Joy, People need the Lord, Get Together, Santo en Come just as you are. De pianist vertolkte een eigen arrangement van het lied Jerushala’ím en er was een gedicht. De aanwezige kinderen werden tot hun verrassing bij het programma betrokken en leerde samen met het koor en de gemeente het lied “Goed”.

Publiek geniet van swingend gospelkoor WOUDENBERG - Het Renswoudse Gospelkoor Candela was zaterdag 15 november op bezoek in buurgemeente Woudenberg. Op uitnodiging van de muzikale commissie van De Voorhofgemeente kwam Candela een avondvullend concert verzorgen.

Na de pauze begon het koor met het bekende lied Amen en zong verder de liederen Shine your Light, en He is my Way. Na opnieuw een voorgedragen gedicht, was er een solo van Rina van Essen die het lied Heer ik kom tot U op een gevoelige wijze vertolkte. Daarna zong het koor de liederen Ev’ry time I feel the Spitit en Come into my Heart. Ook na de pauze was er weer een solo van Wim Gout op de piano te horen en wel It’s me, o Lord vertolkte; een nummer dat op één van zijn uitgebrachte CD’s staat. De liederen Teach me to dance en De Vrede van God sloten de avond af. Een avond waar iedereen zichtbaar genoot van de swingende gospels die werden afgewisseld met ingetogen ballads.

Diegenen die er niet bij konden zijn, krijgen een nieuwe kans om Gospelkoor Candela te beluisteren. Vrijdag 19 december geeft het koor een Kerstconcert in de Hervormde Kerk te Renswoude met als titel The road to Bethlehem. Dit concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 3,- per persoon. Meer info: www.gospelkoorcandela.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie