Smaakmaker bij te Grotenhuis

4 november 2008 om 00:00 Nieuws

Bij de personenwagens is de Fiat 500, momenteel dé hit - de Europese smaakmaker! Ook populair is de Fiat Sedici, dat in het Italiaans 16 betekent en daarmee de 4x4 benadrukt. De Sedici is overigens ook in 4x2 te verkrijgen. Te Grotenhuis vult aan, dat praktisch alle modellen –op de Fiat Doblo na- in automaat uitvoering leverbaar zijn; automaten bij kleinere modellen blijken uit verschillende testen zuiniger in verbruik dan de handgeschakelde uitvoeringen. Opvallend in de showroom -waar de geur van nieuwe auto’s direct je neus binnendringt- is het grote aantal typen Fiat auto’s. De Fiat Croma bijvoorbeeld met enorm veel beenruimte achterin, wordt aangeboden met standaard 5 jaar garantie (maximum 500.000 kilometer). “Zoveel vertrouwen heeft Fiat in haar product”, vertelt Te Grotenhuis vol trots en zegt er achteraan:”En wij ook!”.

door Eveline van Harskamp

WOUDENBERG – Al drie generaties een merk verkopen en er nog steeds lyrisch over zijn: bij autobedrijf Te Grotenhuis is dat het geval. Aan het woord is Jeroen te Grotenhuis, dealer van Fiat personenwagens en bedrijfswagens.

De wat kleinere auto’s van vroeger blijken vandaag de dag aanzienlijk groter en comfortabeler uitgevoerd te zijn. Autogebruikers zijn door de jaren heen anders gaan rijden mede door de grote toename van het verkeer.

De nieuwe Fiat Qubo is een multifunctionele auto: 5 volwassenen kunnen er met gemak in plaats nemen. Er kunnen bovendien prima 3 kinderzitjes op de achterbank geplaatst worden. Door de schuifdeur achter, zijn de kinderen ook gemakkelijk in de zitjes te plaatsen. De schuifdeur heeft bovendien het gemak, dat kinderen in hun enthousiasme de deur niet open kunnen gooien tegen een andere auto of bijvoorbeeld tegen de muur in de garage. Allemaal voordelen dus. De hoge instap en hoge zitpositie is daarbij ook nog eens buitengewoon prettig voor de wat minder jonge autogebruiker en daardoor is de Qubo in trek bij alle leeftijdscategorieën.

Al 40jaar is Te Grotenhuis Fiat dealer: ze leveren occasions met 2 jaar garantie. Verder bieden zij APK, onderhoud en airco onderhoud voor alle merken auto’s. Opmerkelijk is het onderhoud van campers: zo’n 80% van de campers blijken op het chassis van de Fiat Ducato gebouwd te zijn en zo kom je vaker Fiat tegen dan op het eerste oog merkbaar.

Voor meer informatie: autobedrijf Te Grotenhuis – Stationsweg West 93 – Woudenberg – telefoon 033-2861315 of www.tegrotenhuis.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie