Woudenberg moet terug naar Vianen

17 december 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - De voetbalwedstrijd tegen Brederodes uit Vianen is in de 89e minuut gestaakt. Volgens scheidsrechter Kuizenga moesten er toen nog zeven minuten worden gespeeld. De reden voor de gestaakte wedstrijd is een blessure waardoor de scheidsrechter niet meer verder kon. In de eerste helft speelde deze spierblessure al op. Verzorgster Marie Nuhaan zorgde voor een behandeling, maar met het eindsignaal in zicht ging het toch nog mis. Hierdoor moet Woudenberg de resterende minuten ongetwijfeld nog uitspelen.

De ploeg van trainer Jan van Ginkel had het zichzelf makkelijker kunnen maken als de score al verder was opgevoerd. Voetballen tegen Brederodes is echter niet eenvoudig; zo ondervonden Scherpenzeel en 't Vliegdorp dit seizoen eerder al. De ploeg uit Vianen zakt ver terug en heeft geen intentie om zelf ook een bijdrage te leveren om er een leuke wedstrijd van te maken. De start van Woudenberg was uitstekend. Al in de tiende minuut scoorde Dirk de Greef de openingstreffer; 0-1.

Met deze stand kwam een voortijdig eind aan de wedstrijd. Toch overheerste na de wedstrijd tevredenheid. Concurrent Scherpenzeel kwam thuis tegen DEV niet verder dan een 2-2 gelijkspel waardoor het kampioenschap in de vierde klasse weer een stukje dichter bijkomt voor Woudenberg.