Vier autokraken

8 december 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG – Aan het begin van donderdagavond 6 december werd op een parkeerterrein een viertal auto’s opengebroken.

In de avond ging een 36-jarige automobilist uit Rotterdam eten bij een horecagelegenheid aan de Stationsweg West. Hij parkeerde zijn auto op het parkeerterrein en ging naar binnen. Rond 19.05 uur kreeg de Schiedammer een automatische sms van het inbraakalarm van zijn auto dat op dat moment in zijn auto werd ingebroken. Hij sprintte naar buiten naar zijn auto toe. De verdachten waren echter in geen velden of wegen meer te bekennen. Zij waren kennelijk heel erg snel te werk gegaan.

De Rotterdammer zag dat niet alleen zijn auto, maar in nog drie auto’s op het parkeerterrein was ingebroken. Daarbij waren onder andere enkele laptops en een tas buitgemaakt. De tas werd op de parkeerplaats teruggevonden. Agenten hebben in de omgeving naar eventuele verdachten uitgekeken, maar daarbij werd niemand aangetroffen.

Aan getuigen die iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Stationsweg West wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Eemland zuid op telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie