Florijnwinterloop

12 november 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - De 21e Florijnwinterloop wordt op zaterdag 5 januari 2008 in Woudenberg gehouden. U kunt zich voorbereiden op de Winterloop door aan een kursus Nordic Walking of aan een hardlooptraining deel te nemen die door Aart Stigter's Sport- en Gezondheidscentrum wordt georganiseerd.

Op zaterdag 17 November om 11.45 uur organiseert Aart Stigter's Sport- en Gezondheidscentrum een gratis demonstratie Nordic Walking. Tijdens deze demonstratie kunt u actief kennismaken met deze populaire vorm van 'wandelen met stokken'.

Als u na deze demonstratie enthousiast bent geworden, kunt u aan een vervolgkursus van zes weken deelnemen; deze kursus start op zaterdag 24 november. De demonstratie en de kursus vinden plaats op en rond sportpark De Grift in Woudenberg.

Tijdens de Florijn Winterloop op zaterdag 5 januari worden in het landgoed Den Treek routes van 8, 12 en 16 kilometer uitgezet.

Voor hardlopers bestaat ook de mogelijkheid zich extra goed voor te bereiden op de Florijnwinterloop. Op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag kunt u zich aansluiten bij een van de groepen van Aart Stigter. Deze loopgroepen staan onder leiding van ervaren looptrainers. De training bestaat uit een warming-up, loopscholing, een intervalprogramma en een cooling-down.

Als u belangstelling heeft voor de Nordic Walking of voor de hardlooptraining, kunt u contact opnemen met: Aart Stigter's Sportcentrum; telefoon (0343) 46 13 97 of stuur een e-mail naar running@sportcentrumaartstigter.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie