Nieuwe tv

8 juli 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Op de Heijgraeff was het vrijdag feest. Er werd een nieuwe tv aan 10 bewoners gegeven. Onlangs is op "De Heijgraeff", uit een woning van 10 meervoudig complex gehandicapten, een groot plasmascherm gestolen. De "Woudenberger"heeft hierover een ingezonden brief geplaatst op 19 juni jl. Het is uiterst triest dat juist deze groep mensen wordt getroffen. Extra wrang is nog het feit dat de verzekering deze schade niet dekt.

Het bericht in de krant is niet onopgemerkt gebleven. Een Woudenbergse ondernemer, Dick van Andel heeft het initiatief genomen om samen met 5 andere Woudenbergse ondernemers geld bijeen te brengen om de gedupeerde woongroep op "De Heijgraeff"te verblijden met een splinternieuw groot LCD scherm.

Afgelopen vrijdag was het dan zover! Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de woning is het scherm overhandigd en kunnen de bewoners weer volop gaan genieten van hun hobby.

Om herhaling van de diefstal te voorkomen is er een zeer deugdelijke beveiliging aangebracht, zodat de bewoners niet weer geconfronteerd zullen worden met zo'n laffe daad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie