Korfballers Woudenberg weten weer niet te winnen

28 december 2012 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - De korfballers uit Woudenberg hebben afgelopen zaterdag weer niet weten te winnen tijdens een competitiewedstrijd in de tweede klasse. In Doorn delfden de geel-zwarten het onderspit in een aparte wedstrijd. Dit is het derde verlies op rij en daarmee moeten de korfballers uitkijken om niet te degraderen. Vorige week werd er nipt verloren in eigen huis met 13-14 van Animo.

KCD uit Doorn ging afgelopen zaterdag flitsend van start door van alle hoeken raak te schieten. Mede door een matig optreden van de scheidsrechter konden de Woudenbergers niet in hun spel komen. Al snel stond er een tussenstand van 8-2 op het bord. De fase daaropvolgend verliep, mede door een sterk spelende Kees van Dam, beter voor de hoofdmacht uit Woudenberg. Het speelde beter dan KCD, maar uiteindelijk werd er gerust met de stand van 10-6.

De tweede helft kwamen de Woudenbergers terug tot 12-12. Deze stand liet nog geen werkelijke krachtsverhouding zien tussen de twee ploegen. Woudenberg was stukken beter, maar wist de kansen niet af te maken. KCD wist wel nog een aantal keer de korf te vinden, waardoor de eindstand op 16-14 kwam.

Komende weken staat er geen korfbal op het programma, op 12 januari wordt er weer gespeeld. Dan treden de geel-zwarten in een uitwedstrijd op tegen Korbis uit Waddinxveen om 18:30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie