Afbeelding
Archief BDU

Afsluiting Rumelaarseweg

27 december 2012 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Rijkswaterstaat voert in de periode dinsdag 8 januari 07.00 uur tot uiterlijk dinsdag 22 januari 20.00 uur afrondende werkzaamheden uit aan de Rumelaarseweg ter hoogte van het nieuwe ecoduct te Woudenberg. De Rumelaarseweg is tussen de Laagerfseweg en de Griftdijk gedurende de gehele periode afgesloten voor autoverkeer. Dit verkeer wordt lokaal omgeleid. Fietsers, voetgangers en aanwonenden behouden doorgang.

Voor de aanvoer van het zand naar de noordzijde van het ecoduct is gebruik gemaakt van de bestaande Rumelaarseweg. De bermen langs de bestaande Rumelaarseweg worden hersteld en de bestaande grasbetontegels worden aan weerszijden van de weg opnieuw opgehaald en recht gelegd. Op enkele plekken worden ook kleinschalige asfaltreparaties uitgevoerd. In verband met de verkeersveiligheid is de Rumelaarseweg tussen de Laagerfseweg en de Griftdijk gedurende de gehele periode afgesloten voor autoverkeer. Gele borden geven de omleidingsroute aan.

Meer informatie

De werkzaamheden zijn onderdeel van de verbreding van de A12 tussen Utrecht Lunetten en Veenendaal. Tijdens de werkzaamheden doet Rijkswaterstaat er alles aan om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/a12utrechtveenendaal of via de gratis informatielijn 0800 - 8002 (dagelijks 06.00 - 22.30 uur). Volg ook @A12utrecht op Twitter.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie