Ronde Tafel verrast inwoners in de bijstand

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Veel Woudenbergse gezinnen werden donderdag 20 december verrast met een bijstandsuitkering verrast met een kerstpakket van de heren van de Ronde Tafel.

Donderdag was het dan zo ver. Een overvol kerstpakket met heerlijke lekkernijen, waaronder een rollade, werd overhandigd bij 25 huishoudens in Woudenberg. Dit was een initiatief van de mannen van de Ronde Tafel. Een deelnemer van de actie: 'Deze actie helpt echt. We hebben nu lekkere dingetjes in huis voor de kerstdagen, maar het gebaar en de warme gedachte erachter maken het speciaal'.

Enige tijd geleden zocht de plaatselijke afdeling van de Ronde Tafel contact met de gemeente omdat ze inwoners met een bijstandsuitkering in Woudenberg graag wilden verrassen. Zo ontstond het idee om hen met kerst een hart onder de riem te steken door een kerstpakket te bezorgen. Al met al een zeer geslaagde actie waar de verraste inwoners, de heren van de Ronde Tafel en de gemeente met plezier op terug kijken.

De Ronde Tafel is een club van mannen tot 40 jaar die onderlinge vriendschap bevordert, en daarnaast graag een gezamenlijke bijdrage levert aan de gemeenschap. Twee keer per maand eten de deelnemers samen en maken ze plannen om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie