Cursus levensverhaal schrijven

4 september 2012 om 00:00 Cultuur

SCHERPENZEEL - Iedereen heeft het nodige meegemaakt. Ervaringen zijn de waardevolle ingrediënten voor een persoonlijk levensverhaal. Hoe die wordt geschreven en in welke stijl bepaalt de cursist zelf. De cursus is erop gericht om handvatten, oefeningen, inspiratie en aanwijzingen te krijgen van een ervaren docent om te komen tot een verhaal dat, indien gewenst, ook interessant is voor anderen. Zoals in elke cursus levensverhalen, krijgt de cursist inspirerende creatieve opdrachten aangereikt die hem/haar bij de hand nemen en de herinneringen doen stromen. Het groepje medeschrijvers zorgt voor vertrouwen, steun en extra inspiratie.

De cursus (6 bijeenkomsten) wordt gehouden op de vrijdagochtend. Data: 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november en 7 december. Tijd: 9.30 tot 12.00 uur. Locatie: Kulturhus de Breehoek, Bibliotheek, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel. Bijdrage is: € 100,--

Tijdens 'Ontdek Actief Scherpenzeel' (15 september) kunnen belangstellenden gebruik maken van een miniworkshop schrijven. Er wordt een miniworkshop gegeven om 12.00 uur en een om 14. 45 uur. Deze workshops introduceren zowel het schrijfcafé als de cursus levensverhalen. Het is kennis maken met spontaan creatief schrijven. Iedereen kan het.

Voor meer informatie: Hetty Clarisse, tel. 0344-607054 - www.deklaarheid.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie