Workshop acryl schilderen in Joke's Atelier

30 augustus 2012 om 00:00 Cultuur

WOUDENBERG - Joke's Atelier houdt een workshop van één dag over de techniek van het acryl schilderen. Het zelf doen, ervaren en ontdekken staat voorop, waarbij de deelnemer natuurlijk de nodige begeleiding krijgt. De nadruk ligt in het experimenteren en het plezier hebben in het schilderen. Verf, doeken, penselen, paletmes, verrassende materialen en alles wat nodig is om tot een goed eind resultaat te komen zijn in het Atelier aanwezig. Acrylverf is ideaal voor de beginnende schilders. Door de korte droogtijd en de levendige, schitterende kleuren kun je veel verschillende onderwerpen schilderen.

Voor degenen die weinig of geen ervaring hebben met acryl schilderen, is deze workshop een goed begin en de kans omde eigen creativiteit te ontdekken. Inschrijven kan voor de volgende data:

Vrijdag 21 september, zaterdag 6 oktober, vrijdag 26 oktober, zaterdag 3 november, vrijdag 16 november, vrijdag 11 januari, vrijdag 25 januari, zaterdag 2 februari en vrijdag 22 februari.

Voorbeelden zijn in het atelier aanwezig. Aan het einde van de workshop kan de deelnemer zijn schilderwerk meenemen.

Inschrijving op volgorde van binnenkomst. Minimaal aantal deelnemers 4. Maximaal 6/7, dus alle aandacht voor iedereen. Aanvang 9.30 uur. Einde rond 16.00 uur. Tussen de middag een uitgebreide lunch, koffie en thee.

Voor inlichtingen: joke-albers@hotmail.com. Zie ook www.jokealbers.exto.nl.

Joke's Art Atelier, Woudenberg, tel .06 15454959.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie