Fotowedstrijd de mooiste plekjes van Woudenberg 2030

3 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - In december van dit jaar verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Woudenberg. Deze keer willen medewerkers van de gemeente Woudenberg de gids niet alleen vóór de inwoners maken, maar ook met hen. Daarom organiseren zij een fotowedstrijd, waarbij de winnende foto's een plaats krijgen in de gemeentegids.

De winnende foto's krijgen naast een plaats in de gemeentegids 2013, ook een plaats in de toekomst van Woudenberg in 2030. Meer hierover is binnenkort te lezen op Samen2030.ning.com. Hier staan ook zoveel mogelijk ingezonden foto's.

Inwoners bepalen welke foto's winnen. Alle foto's komen op Samen2030.ning.com. De inwoners kunnen op dit forum stemmen op de foto die zij het mooiste vinden. De foto's met de meeste 'vind ik leuk' stemmen wint.

Wie mee wil doen aan de fotowedstrijd, kan tot en met maandag 19 september 12.00 uur foto('s) uploaden op Samen2030.ning.com onder het item 'Foto's' . Vergeet niet om de eigen naam bij de foto te vermelden. Foto's kunnen ook worden gestuurd naar communicatie@gemwoudenberg.nl onder vermelding van naam en adresgegevens.

De drie winnende foto's worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Wie wil meedoen aan de fotowedstrijd, moet rekening houden met de volgende criteria:

1. Alléén inwoners van de gemeente Woudenberg kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.

2. Per persoon mogen maximaal vier foto's worden ingeleverd.

3. Medewerkers van de gemeente Woudenberg zijn uitgesloten van deelname.

4. De foto's moeten genomen worden in deze gemeente, en moeten herkenbaar zijn voor de gemeente en/of de Woudenbergse samenleving.

5. De foto's moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.

6. De gemeente Woudenberg kan de foto's gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geven deelnemers toestemming voor het gebruik van de foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etcetera.

7. Bij fotograferen van personen, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto's.

De winnende foto's worden in september bekend gemaakt via Samen2030.ning.com en woudenberg.eu. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met het team communicatie via communicatie@gemwoudenberg.nl of 033 2869106.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie