Open avond muziekvereniging Caecilia

25 mei 2012 om 00:00 Cultuur

SCHERPENZEEL - Voor jong en oud is het bespelen van een muziekinstrument een leuke hobby. En dat kan zelfs heel dicht bij huis. Muziek maken is goed voor de algemene ontwikkeling, is leuk en vooral ook gezellig om met elkaar te doen.Caecilia biedt de mogelijkheid om na een half jaar les al in een orkest te spelen.

Caecilia timmert op dit moment hard aan de weg om meer jeugd enthousiast te maken voor muziek door middel van de scholenprojecten op de Maatjes , Glashorst en de Bruinhorst. Maar natuurlijk zijn ook volwassenen van harte welkom om te kijken wat hun mogelijkheden zijn.

Zaterdag 2 juni kunnen belangstellenden tijdens de open avond alle informatie krijgen over het lid worden van de vereniging en het volgen van muzieklessen. Verschillende docenten en leerlingen zijn aanwezig om te laten zien welke instrumenten er bij Caecilia kunnen worden bespeeld. Alle instrumenten kunnen op deze avond worden uitgeprobeerd.

De open avond is zaterdag 2 juni van 19.00 uur tot 20.45 uur in het muziekgebouw naast het zwembad.

Verder is er de mogelijkheid om dinsdag 12 juni een repetitie van het orkest bij te wonen. Hier kan men vrijblijvend in en uit lopen en horen wat het orkest zoal speelt en om de diverse instrumenten te zien en te horen. Deze repetitie duurt van 19.30 uur tot 20.45 uur.

Wilt u het slagwerkorkest live horen, dan bent u van harte welkom op de feestmarkt op 30 mei. Zij verzorgen een optreden vanaf 19.30 tot 20.30 uur.

Voor overige informatie, bezoek onze website: www.caecilia-scherpenzeel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie